Menu

Planiranje proslave iznenađenja

Zabave iznenađenja mogu biti jako zabavne… ako ih uspijete održati tajnima! Planiranje zabave iznenađenja znači da ćete morati malo istraživati i puno se prikradati. Donosim Vam nekoliko jednostavnih savjeta kako isplanirati zabavu iznenađenja. ?

 

Kako održati zabavu iznenađenja – Planiranje

Pobrinite se da su slavljenik ili slavljenica slobodni na dan zabave. Najbolji način da to odradite uspješno je da drugog prijatelja nagovorite da sa slavljenikom taj dan dogovore nekakvo druženje ili večeru. Odgovornost tog prijatelja bit će da slavljenika dovede na zabavu iznenađenja.

Izmišljanje izlika kako biste odveli slavljenika na zabavu može biti nespretno. Pokušajte biti manje maštoviti s idejama za izliku kako slavljenik ne bi posumnjao da se nešto čudno događa. Dobar primjer uvjerljive priče je da ga pozovete na večeru i da ga organizirana zabava iznenađenja dočeka u restoranu! Također, možete se dogovoriti za večeru, no da usput morate do druge lokacije (npr. prijateljeve kuće) kako biste nešto uzeli – a tamo ga dočeka zabava iznenađenja!

Ako planirate zabavu iznenađenja za nekoga tko živi s vama, nemojte priložiti broj kućnog telefona kao broj gdje uzvanici mogu potvrditi dolazak. Slavljenik može posumnjati da se nešto čudno događa ako primijeti stalne, neobične pozive na kućni telefon ili na sekretarici otkrije poruke koje nije smio čuti.

 

Kako održati zabavu iznenađenja – Uzvanici

Sve uzvanike probajte pozvati putem osobnog e-maila ili usmeno. Nemojte koristiti društvene medije (poput Twittera i Facebooka) kako biste diskutirali i dogovarali zabavu jer slavljenik može slučajno naletjeti na vaše tajne poruke na svome zidu!

Niste sigurni koga pozvati? Pitajte jednog od slavljenikovih kolega iz razreda, kolegu s posla, supruga ili suprugu, člana obitelji ili prijatelja da vam predloži ili pomogne pri biranju uzvanika kako ne biste preskočili nekoga bitnog i posebnog.

 

 

Budite sigurni da svatko od uzvanika zna da je to zabava iznenađenja kako bi i oni to držali tajnom. Imajte na umu da su neki ljudi bolji u čuvanju tajni od drugih.

Pozovite sve goste da stignu na zabavu barem 30 minuta prije nego što bi se slavljenik trebao pojaviti kako bi se svi stigli na vrijeme uzviknuti „IZNENAĐENJE!“ kada slavljenik stigne.

 

Kako održati zabavu iznenađenja – Dan zabave

Ako se zabava održava u vašem domu, zamolite uzvanike da ne parkiraju automobil direktno ispred vaše kuće kako slavljenik ne bi istog trena posumnjao na nešto čudno. To vrijedi i za zabavu na nekoj drugoj lokaciji – zamolite uzvanike da se ne okupljaju u hodnicima ili izvan lokacije jer će u protivnom upropastiti iznenađenje kada slavljenik dođe.

Nemojte se brinuti ako slavljenik ili slavljenica otkriju iznenađenje prije velikog dana. To će i dalje biti događaj vrijedan slavljenja!

 

Koji su vaši savjeti i ideje za planiranje zabave iznenađenja? Jeste li ikada prije isplanirali takvu zabavu? Ako jeste, kako je prošlo? Je li slavljenik bio iznenađen?

Posted in Blog