Menu

DELUXE MAGIC SHOW

- VIŠE OD SPEKTAKULARNE ZABAVE!

Razveselite slavljenike jedinstvenom rođendanskom proslavom! Čarobnjak Timi je za Vas pripremio više od vrtoglavih sat vremena spektakularne rođendanske zabave!

Dok su djeca potpuno zaokupljena sigurnom zabavom Čarobnjaka Timija, Vi se bezbrižno možete posvetiti svojim gostima i s njima uživati u programu.

Mađioničarska predstava

Dječaci i djevojčice će neizmjerno uživati u nepredvidljivim društvenim igrama, otkačenom plesu, najuzbudljivijoj mađioničarskoj predstavi ispunjenoj obiljem smijeha, probranih trikova i čarolije koju djeca obožavaju, kao i najpopularnijoj Balonko predstavi (Timi će izraditi šarene figurice od balona svim klincima na proslavi i to po njihovim željama) i brojnim drugim iznenađenjima!

Čarobnjak Timi će Vaše dijete učiniti zvijezdom programa! Pomoći će Čarobnjaku Timiju u izvedbi njegovih najboljih čarolija, dobiti na poklon veliku, specijalno izrađenu figuricu od balona za modeliranje i, naravno, uživati u gromoglasnom aplauzu od samoga početka predstave!

Čarobnjak Timi garantira spektakularnu proslavu koja će slavljenicima ostati u sjećanju kao najbolja IKADA!

Provjerite Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na +385 99 602 0000 bez ikakvih obveza.

Što kažu roditelji na Timijeve čarolije?

Ines Cerovski

„Dragi Timi, predstava je bila predobra. Djeca su bila oduševljena, a i odrasli. Dea i prijatelji su se super zabavili. Nezaboravan rođendan. Nadam se da se uskoro vidimo. LP.“

Ines Cerovski

Andrea Dugošija

„Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom riječju HVALA“

Andrea Dugošija

Danijela Peša

„Postovani Timi, hvala Vam bilo je sjajno i odlično, Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!! Svaka vam čast!!! Pozdrav“

Danijela Peša