Menu

UPOZNAJTE TIMIJA

Čarobnjak Timi – Omiljen gost na dječjim događanjima za velike i male

Iluzionist Čarobnjak TImi Mađioničarska predstava za djecu

Upoznajte Timija, najzabavnijeg hrvatskog čarobnjaka za klince i klinceze te ujedno autora najprodavanijeg bestsellera u svijetu čarobnjaka „Kako iščarobirati najbolju zabavu za djecu o kojoj će svi brujati danima“.

Timi je svoje obrazovanje stekao u poznatoj školi Hogwarts gdje je školsku klupu dijelio s divnim osobama kao što su Ron Weasley, Hermiona Granger i Harry Potter. Prolazeći različite situacije tijekom obrazovanja, Harry, Hermiona, Ron i Timi, postali su najbolji prijatelji koji ljepotu svog prijateljstva pokušavaju prenijeti i svojoj publici.

Usavršavajući svoje sposobnosti kroz predmet „Čarobiranje za klince i klinceze“, Timi je naučio kako pravilno iskoristiti tajne sastojke potrebne za nevjerojatno čarobnu rođendansku predstavu s kilogramima i kilogramima smijeha kojim ga njegova publika redovito obasipa.

S obzirom na bezbrojne inovacije u svijetu čarolije i mađioničarstva, Timi je u neprestanoj potrazi za novim izvorima znanja. Tako je svaka proslava na kojoj se naš mađioničar za djecu Timi i njegov tim pojave, jedinstvena i neponovljiva. Rezultat toga je ne samo upoznavanje mališana s predivnim svijetom čarolije, već i jedno nezaboravno iskustvo kroz koje će klinci i klinceze spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva.

Biografija u kvačicama 🙂

  • Čarobnjak Timi je profesionalni zabavljač, animator, iluzionist i mađioničar s dugogodišnjim iskustvom u animaciji djece svih uzrasta
  • Zahvaljujući internacionalnom iskustvu u radu s djecom različitih kultura, Čarobnjak Timi će svaki nastup prilagoditi uzrastu i osobnosti djeteta!
  • Čarobnjak Timi je jedini hrvatski iluzionist i mađioničar koji je zabavljao djecu u Americi, Meksiku, Kanadi, čak i u dalekoj Australiji
  • Čarobnjak Timi koristi i raspolaže profesionalnom tehničkom opremom za nastupe u svim uvjetima
  • Čarobnjak Timi organizira i podupire humanitarne akcije
  • Uz Hrvatski, Timi nastupa na Engleskom i Njemačkom jeziku
Mađioničar Timi

Rezervirajte paket čarobne zabave za dječji rođendan ili fantastičnu predstavu "Timijev Kovčeg Čarolija" za vaše iduće dječje događanje - festival, obljetnicu, obiteljski dan u poduzeću, otvorenje trgovine ili promocije.

Za više informacija stupite u kontakt s Čarobnjakom Timijem.