Menu

Nezaboravni dječji rođendani uz Čarobnjaka Timija

Bliži se rođendan Vašeg klinca ili klinceze, ali nemate ideju kako obilježiti ovaj važan dan? Tražite najbolje rješenje kako pretvoriti dječji rođendan u zabavu koji će slavljenik i njegovi uzvanici pamtiti još neko vrijeme?

Ne brinite – Timi ima rješenje za Vas! Bez obzira odlučite li se proslaviti rođendan na otvorenom ili u udobnosti Vašega doma, Timi i njegov veseli tim stručnjaka specijaliziranih za stvaranje specijalnog rođendanskoga ozračja, urnebesno zabavnim predstavama pretvorit će rođendansku zabavu u događaj o kojem će se pričati danima.

Dopustite malom slavljeniku i njegovim uzvanicima da uz brdo smijeha nauče ponešto o svijetu čarolija. Čarobnim rekvizitima koji uz korištenje magičnih riječi pokazuju svoja specijalna značenja, veselom zeki koji će na smijeh natjerati čak i najotpornije, ali i učenjem trikova koji mogu uljepšati svakodnevicu djece, jedini hrvatski čarobnjak za djecu Timi zabavu će dovesti do usijanja.

https://www.youtube.com/watch?v=3ctsv5sP4Yo

Osim toga, mali slavljenik će imati priliku zaviriti u čaroban šešir bez kojega Timi nigdje ne ide, ali isto tako vidjeti što to piše u Timijevom Tajnom Vodiču. Neke od opisanih tema koje možete pronaći u vodiču su „Vrckaste ideje za dječje rođendane“, „Dječji rođendani uz igre“, „Najbolja hrana za dječje rođendane“, „Kako proslaviti dječji rođendan u igraonici“, „Proslava rođendana u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima“ te mnoge druge!

Ovu profesionalnu uslugu može Vam ponuditi isključivo Čarobnjak Timi – profesionalni mađioničar za djecu. Ako želite da i Vaš mali slavljenik sa svojim uzvanicima doživi najčarobnije iskustvo na njegov čaroban dan, pošalji nam e-mail na timi@carobnjaktimi.hr ili nas nazovite na broj 099 602 0000.

Posted in Blog