Menu

Čarobnjak iz Oza – Priča o prijateljsvu

Čarobnjak iz Oza i Čarobnjak Timi prijatelja dva

 

Draga djeco,

dopustite da vam se predstavim. Ja sam Timi, jedini hrvatski čarobnjak specijaliziran za čarobne predstave. Možda ste već imali prilike čuti ili pročitati, ali ako niste, moja životna priča slijedi u nastavku.

Moj život me odveo u predivan svijet čarobnjaštva. Za to su najviše zaslužni moji roditelji koji su mi za moj 7. rođendan poklonili malu knjigu čarolija. Nakon brojnih uspješnih i onih manje uspješnih pokušaja čarobiranja, znao sam da je škola Hogwarts jedini logičan izbor za nastavak mog školovanja. Školsku sam klupu, ali i svoje slobodno vrijeme, dijelio s mojim najdražim prijateljima Harryjem Potterom, Ronom i Hermionom. Svakodnevna učenja i brojni eksperimenti doveli su me do titule pod kojom danas nastupam – Čarobnjak Timi, a najdraži nastupi su mi upravo oni za dječji rođendan.

Zgode i nezgode koje sam tijekom školovanja prošao s mojim najdražim prijateljima, ali i sve ono što smo kasnije zajedno doživjeli, vrlo rado dijelim s mojom najdražom publikom.

Primjerice, tijekom našeg posljednjeg zajedničkog druženja i ispijanja magičnog napitka u kafiću „Kod tri metle“, Harry, Ron, Hermiona i ja susreli smo se s Ozom. Čuli ste za čarobnjaka iz Oza, zar ne?

Ehhh, pričajući te razmjenjujući naša mađioničarska iskustva, došli smo na temu o publici s kojom se susrećemo tijekom naših mađioničarskih nastupa. Morao sam se pohvaliti divnom publikom s kojom sam se susretao tijekom svojih nastupa na dječjim rođendanima, vrtićima, javnim proslavama diljem svijeta te veselim klincima i klincezama iz Hrvatske koji svaku moju mađioničarsku predstavu nagrade s kilogramima i kilogramima smijeha.

U jednom trenutku Oz me prekinuo i rekao: „Hej, želim i ja to doživjeti! Pošalji mi snimku svojeg mađioničarskog showa!“.

I eto, nakon sati i sati provedenih u razmišljanju kako bih i na koji način mogao svom prijatelju, čarobnjaku iz Oza, ispuniti njegovu želju, odlučio sam snimiti svoj čarobni show „Čarobnjak Oz i Timi – nerazdvojni prijatelji“ te snimku poslati Ozu.

No, draga djeco, za to mi je ipak potrebna vaša pomoć! Prilikom našeg sljedećeg susreta zajedno pokažimo čarobnjaku iz Oza kako se čarobirajući možemo odlično zabaviti.

Ja, Čarobnjak Timi, obećajem Vam jednu nezaboravnu i super čarobnu predstavu kroz koju ću Vas upoznati s predivnim svijetom čarolija koji ćete nagraditi kilogramima i kilogramima iskrenog smijeha. A da ne bi sve ostalo na tome – nekoliko kilograma smijeha možemo poslati Čarobnjaku iz Oza te mu ispuniti njegovu želju! Što mislite o tome?

Pišite nam na Facebooku!

Posted in Blog