Menu

TIMIJEVA RADIONICA ZA DJECU

- NAJČAROBNIJA MAĐIONIČARSKA RADIONICA!

Idealni program za klince i klinceze starijeg uzrasta (7-12) koji su na proteklim rođendanskim proslavama već imali priliku vidjeti predstave Čarobnjaka Timija ili mađioničara za djecu te su željeli naučiti kako se neke od čarolija izvode. U tom slučaju Timijeva čarobna radionica će biti odlična ideja.

Kroz Timijevu čarobnu radionicu klinci i klinceze će biti zaokupljeni 60+ minuta. Čarobnjak Timi će ih zabaviti i podučiti jednostavnim čarolijama i mađioničarskim trikovima kojima će moći oduševiti obitelj i prijatelje.

Mađioničarska predstava

Timi će klince podučiti čarolijama i mađioničarskim trikovima sa:
kovanicama, igraćim kartama, maramicama, gumicama te ostalim predmetima koje možeš pronaći u kući.

Timijev čarobni DVD sa objašnjenim čarolijama te diploma “Mali Čarobnjak” biti će uručena djeci koja su sudjelovala u radionici. Djeca će imati priliku prezentirati novonaučene vještine u predstavi koja slijedi nakon završetka radionice.

Odličan program ne samo za rođendanske proslave već i knjižnice, škole, kampove te ostala mjesta gdje želite privući klince nesvakidašnjom radionicom.

Ako želite provjerit Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na +385 99 602 0000 bez ikakvih obveza.

Što kažu roditelji na Timijeve čarolije?

Ines Cerovski

„Dragi Timi, predstava je bila predobra. Djeca su bila oduševljena, a i odrasli. Dea i prijatelji su se super zabavili. Nezaboravan rođendan. Nadam se da se uskoro vidimo. LP.“

Ines Cerovski

Andrea Dugošija

„Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom riječju HVALA“

Andrea Dugošija

Danijela Peša

„Postovani Timi, hvala Vam bilo je sjajno i odlično, Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!! Svaka vam čast!!! Pozdrav“

Danijela Peša