Mađioničar Za Djecu Cijena – ČPP

Mađioničar Za Djecu Zagreb, Rijeka, Zadar, Cijena

Koja je cijena angažmana mađioničara za dječju rođendansku zabavu i što je uključeno u zabavni program, pitanje je koje roditelji i organizatori dječjih zabava često postavljaju.

 

Zatražite Neobvezujuću Ponudu Čarobnjaka Timija

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Cijena unajmljivanja profesionalnog mađioničara u Hrvatskoj može varirati jer ovisi o nekoliko stavki. Imajte na umu slijedeća 3 faktora pri odabiru, jer pravi mađioničar može učiniti vaš događaj uistinu čarbonim.

Profesionalac vs Amater – Kao i kod ostalih stvari u životu, dobivate koliko platite. Ta izreka se osobito može osjetiti pri angažiranju dječjeg zabavljača za sljedeću rođendansku zabavu vašeg djeteta. To ne znači da biste trebali unajmiti najskupljeg mađioničara, jer cijena sama po sebi ne znači kvalitetu. Ali, koliko god se atraktivnim čine cijene amatera, postoji velika praznina ne samo u njihovom iskustvu već i u kvaliteti rada koji će pružiti vama i vašoj djeci. Profesionalci koji su se odlučili za poziv mađioničara znaju da njihov stil života ovisi o kvaliteti usluge koju pružaju svojim klijentima. Kao profesionalni dječji mađioničar, velika većina mojega posla dolazi od preporuka, u slučaju kada sam nedostupan, uvijek ću preporučiti kolegu od profesionalnog povjerenja jer želim da svi doživimo čarobno iskustvo.

Veličina / vrsta događaja – veličina događaja, za koga je i gdje će se dogoditi, također će utjecati na cijenu mađioničara. Primjerice, korporativna božićna zabava za 100 djece u Splitu će koštati više od rođendanske zabave za desetak djece u dnevnoj sobi u Zagrebu. Također, za veća događanja, možda ću trebati donijeti vlastitu audio / vizualnu opremu. Kod nastupa za veliku publiku postoje i ostali čimbenici koje mađioničar treba uzeti u obzir, a koji će utjecati na cijenu nastupa.

Dodaci – Neki mađioničari poput Čarobnjaka Timija osim mađioničarske predstave nude i dodatni zabavni sadržaj zbog kojih će vaša rođendanska zabava biti zaista spektakularna, npr. modeliranje balona, čitanje bajki, školu čarolije, itd. Mađioničarska predstava uz dodatni sadržaj može potrajati i do dva sata kada to poželite. Roditelji se najčešće odluče za čarobnu zabavu u trajanju od 30 – 60 minuta (Ćiribu Ćiriba Show od 35 min ili Deluxe Magic Show 1h) što je dovoljno vremena da se pripremi torta koja najčešće slijedi nakon usijane zabave.

Ako želite informativnu ponudu sa cijenama mađioničara za vašu rođendansku zabavu, dječju zabavu u poduzeću ili javno događanje, bez ikakve obveze, molim vas ispunite kontaktni obrazac koji ćete pronaći na stranici “Kontakt” ili nazovite 099 602 0000 već sada – Mađioničar Čarobnjak Timi će Vam vrlo rado pomoći 🙂

 

Saznajte Raspoloživost i Cijenu

 

Ovaj tekst vam je bio koristan? Slobodno ga podijelite sa prijateljima.

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!
 

Comments are closed.