Menu

Mađioničar za djecu – što očekivati od cijene i angažmana

Koja je cijena angažmana mađioničara za dječju rođendansku zabavu i što je uključeno u zabavni program, pitanje je koje roditelji i organizatori dječjih zabava često postavljaju.

Cijena angažmana profesionalnog mađioničara za djecu u Hrvatskoj može varirati jer ovisi o nekoliko stavki. Pri odabiru je potrebno imati sljedeća tri faktora na umu jer pravi mađioničar Vaš događaj može učiniti uistinu čarobnim:

Profesionalac vs Amater – Kao i kod ostalih stvari u životu, najčešće dobivate onoliko koliko platite. Ta izreka može se osobito osjetiti pri angažiranju dječjeg zabavljača za sljedeću rođendansku zabavu Vašeg djeteta. To ne znači da biste odmah trebali unajmiti najskupljeg mađioničara jer cijena sama po sebi ne znači nužno kvalitetu. No, koliko god atraktivno može djelovati cijena amatera, postoji velika praznina ne samo u njihovom iskustvu, već i u kvaliteti rada kojeg će pružiti Vama i Vašoj djeci. Profesionalci koji su se odlučili za poziv mađioničara znaju da njihov stil života ovisi o kvaliteti usluge koju pružaju svojim klijentima. Kao profesionalni dječji mađioničar, velika većina mojega posla dolazi od preporuka, a u slučaju kada sam nedostupan, uvijek ću preporučiti kolegu od profesionalnog povjerenja jer želim da svi doživimo čarobno iskustvo.

Veličina ili vrsta događaja – Veličina događaja, za koga je i gdje će se dogoditi, također će utjecati na cijenu mađioničara. Primjerice, korporativna božićna zabava za 100 djece u Splitu će koštati više od rođendanske zabave za desetoro djece u dnevnoj sobi u Zagrebu. Također, za veća događanja, možda ću trebati donijeti vlastitu audio-vizualnu opremu. Kod nastupa za veliku publiku postoje i ostali čimbenici koje mađioničar treba uzeti u obzir, a koji će utjecati na cijenu nastupa.

Dodaci – Neki mađioničari, poput Čarobnjaka Timija, osim mađioničarske predstave nude i dodatan zabavan sadržaj zbog kojeg će Vaša rođendanska zabava biti zaista spektakularna – primjerice modeliranje balona, čitanje bajki, školu čarolije i drugo. Mađioničarska predstava uz dodatan sadržaj može potrajati i do dva sata kada to poželite. Roditelji se najčešće odlučuju za čarobnu zabavu u trajanju od 30 do 60 minuta (Ćiribu Ćiriba Show od 35 min ili Deluxe Magic Show od 1 sat) što je dovoljno vremena da se pripremi torta koja najčešće slijedi nakon usijane zabave.

Ako želite informativnu ponudu s cijenama mađioničara za Vašu rođendansku zabavu, dječju zabavu u poduzeću ili javno događanje, javite nam se bez ikakve obaveze! Samo ispunite kontaktni obrazac ili nas nazovite na broj 099 602 000. Mađioničar Čarobnjak Timi će Vam vrlo rado pomoći. ?

Posted in Blog