Menu

Jednostavne ideje za sjajnu rođendansku proslavu

Ne morate biti posebno maštoviti kako biste organizirali sjajnu rođendansku zabavu. Iako je većina nas zauzeta vođenjem brige o vlastitoj obitelji i nemamo puno vremena (ni novaca) za planiranje savršene rođendanske zabave, postoji bezbroj brzih i jednostavnih načina kako Vašu rođendansku zabavu učiniti posebnom.

 

Jednostavne ideje za rođendanske zabave:

Uštedite vrijeme kupnjom gotove torte ili kolača iz lokalne slastičarne. Iako je to skuplja opcija od izrade torte ili kolača kod kuće, ako Vam nije problem novac nego vrijeme, ovo može biti odlična ideja!

Kupite gotovo tijesto za kolače ili biskvit za tortu, staklenku kreme za tortu te razne vrste slatkiša i bombona kako bi najmanji uzvanici mogli ukrašavati vlastite kolače. Najmlađi uvijek uživaju u igranju s hranom!

 

 

Postavljanje balona na pod je brz i jednostavan način da ukrasite prostor, a djeca će uživati u igri sa silnim balonima!

Slanje pozivnica elektronskim putem štedi vrijeme koje biste utrošili na označavanje kuverti, odlazak u poštu te kupnju poštanskih markica. Čarobnjak Timi Vam može poslati besplatne pozivnice za ročkas!

Lagani krep papir je jako povoljan i jednostavan za rad. Evo vam nekoliko zabavnih načina da napravite jeftine postere za zabavu.

Kako biste uštedjeli vrijeme u kuhinji, naručite hranu izvana – primjerice, pizzu.

Vaš lokalni supermarket će zasigurno imati mnoštvo ideja za rođendansku zabavu i male poklončiće za uzvanike poput naljepnica, markica, pastela, privremenih tetovaža i slično.

Zabavna ideja za toplija vremena je da isplanirate rođendanski piknik, ponesete sportsku opremu s kojom će se djeca igrati te provedete nezaboravno poslijepodne u parku.

Ako djeci želite pripremiti nezaboravno iznenađenje te proslavu učiniti jedinstvenom, na raspolaganju Vam je Čarobnjak Timi i njegova spektakularna mađioničarska predstava „Ćiribu Ćiriba Show“.

 

 

Zapamtite, poanta rođendanske zabave je da se Vaš mali slavljenik ili slavljenica osjećaju posebno. Svaka zabava koju mališan provede s roditeljima i prijateljima je dobra rođendanska zabava!

Koji su Vaši najbolji savjeti za planiranje jednostavne rođendanske zabave?

Posted in Blog