Jednostavne Ideje Za Sjajnu Rođendansku Proslavu

Jednostavne ideje za organizaciju rođendanske proslave

Ne morate biti posebno maštoviti kako biste organizirali posebnu rođendansku zabavu. Većina nas je zauzeta vođenjem brige o vlastitoj obitelji pa ni nemamo puno vremena (ni novca) za planiranje savršene rođendanske zabave. Postoji bezbroj brzih i jednostavnih načina kako vašu rođendansku zabavu učiniti posebnom.

Jednostavne ideje za rođendanske zabave:

Uštedite sebi vrijeme kupnjom gotove torte ili kolača iz lokalne slastičarne. To je skuplja opcija nego pravljenje torte ili kolača kod kuće, međutim, ako vam nije do novca nego do vremena, ovo može biti odlična ideja!

Kupite gotovo tijesto za kolače ili gotovi biskvit za tortu, staklenku kreme za tortu i razne vrste slatkiša i bombona kako bi najmanji uzvanici ukrašavali vlastite kolače. Najmanji uvije uživaju u igranju sa hranom.

 

Pozovite Mađioničara Na Vaš Rođendan

 

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Postavljanje balona na pod je brz i jednostavan način da ukrasite prostor a djeca će uživati u igri sa silnim balonima!

Slanje pozivnica elektronskim putem štedi vrijeme koje biste utrošili na označavanje kuverti, na odlazak u poštu te na kupnju poštanskih markica. Čarobnjak Timi vam može poslati besplatne pozivnice za ročkas!

Lagani krep papir je jako jeftin i jednostavan za rad. Evo vam nekoliko zabavnih načina da napravite jeftine postere za zabavu.

Kako biste uštedjeli vrijeme u kuhinji, naručite hranu iz vani, kao na primjer, pizzu.

Vaš lokalni supermarket će zasigurno imati mnoštvo ideja za rođendansku zabavu i male poklončiće za uzvanike kao što su naljepnice, markice, pastele, privremene tetovaže itd.

Zabavna ideja za toplija vremena je da isplanirate rođendanski piknik, ponesete sportsku opremu s kojom će se djeca igrati, te provedete nezaboravno popodne u parku.

Ukoliko djeci želiš pripremiti nezaboravno iznenađenje te proslavu učiniti jedinstvenom, na raspolaganju vam je Čarobnjak Timi i njegova spektakularna mađioničarska predstava “Ćiribu Ćiriba Show“, o kojoj možeš saznati više putem ove web stranice.
 

Pošaljite Upit Mađioničaru Timiju

 

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Ali upamtite, poanta rođendanske zabave je da se vaš mali slavljenik ili slavljenica osjećaju posebno. Svaka zabava koju mališan provede sa roditeljima i prijateljima je dobra rođendanska zabava!

Koji su vaši najbolji savjeti za planiranje jednostavne rođendanske zabave? Lajkajte, podijelite i komentirajte!

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!
 

Comments are closed.