Menu

37 ideja gdje održati rođendansku proslavu

Vrlo važan korak u pripremi rođendanske proslave Vašeg djeteta je odabir idealne lokacije na kojoj će slavljenik ili slavljenica proslaviti svoj rođendan za pamćenje! Donosim Vam čak 37 ideja gdje održati rođendansku proslavu tako da se nesmetano možete posvetiti svim detaljima potrebnim u organizaciji.

 

 1. Privatna soba za zabavu u gradskoj knjižnici je savršena ideja za svu djecu koja voli knjige. Prostor će biti tih, uredan i miran, a savršen kao mjesto gdje možete prepričavati zabavne dogodovštine ili pjevati uz društvo.
 2. Prostor s arkadnim igrama (najčešće u trgovačkim centrima) je savršena ideja za malu djecu, kao i za tinejdžere. U prostoru gdje postoji velik izbor igara, od stolnog tenisa i nogometa do Pac Mana, svatko će sebi pronaći nešto zanimljivo i zabavno.
 3. Bazen za plivanje (unutarnji ili vanjski) je savršena lokacija za sve tematske zabave koje uključuju vodu (npr. tematske zabave kao Morski svijet ili Ispod vode).
 4. Gimnastička dvorana je odlična lokacija za djecu s viškom energije koja će uživati isprobavajući sve ponuđene gimnastičke sprave. Nažalost, većina tih dvorana ne dozvoljava unos hrane i pića, pa provjerite to prije nego što iznajmite prostor.
 5. Dječji restoran s prostorom za igru je savršeno mjesto gdje djeci možete pustiti na volju da se igraju. Održavajući zabavu u restoranu znači da se ne morate brinuti o kuhanju i spremanju hrane.
 6. Možete održati tinejdžersku zabavu u hotelu s bazenom ili aqua parkom i tako pripremiti pidžama party pod nadzorom starijih.
 7. Za toplijih vremena, najpopularnija i najjednostavnija ideja za rođendansku zabavu je gradski park. Dodatan je plus ako park ima izvor vode gdje možete priključiti neku vrstu prskalice kako bi uzvanici i slavljenik uživali u zabavi pod hladnom vodom za vrijeme toplog dana.
 8. Ponekad najjednostavnije lokacije mogu biti najzabavnije. Održite zabavu u vlastitome domu i budite sigurni da se nećete morati brinuti o raznim ograničenjima koje postavljaju iznajmljeni prostori, a aktivnosti, hranu i dekoracije doma možete napraviti po vlastitoj volji. Za zabavu će se pobrinuti mađioničar za djecu Čarobnjak Timi – zatražite njegovu ponudu bez obveze već sada!

 

 

  1. Vlastiti vrt može biti savršena lokacija za zabavu. Očišćeni i dekorirani vanjski prostor ili garaža mogu biti odlično mjesto za postavljanje hrane i pića.
  2. Mnogi gradski društveni centri iznajmljuju male prostore po sitnim cijenama. Neki od ovih prostora nude i kuhinju koju možete iskoristiti za spremanje i pohranjivanje hrane.
  3. Ako ste te sreće da živite pokraj nekog tematskog parka, iskoristite tu mogućnost za održavanje odlične rođendanske zabave za manju djecu.
  4. Zoološki vrt ili neka manja obiteljska farma sa životinjama mogu biti odlična lokacija za održavanje tematske farmerske rođendanske zabave. Čak i ako ne možete doći do same lokacije, neke male farme i domaćinstva Vam mogu posuditi životinje i na jedan dan ih dovesti kod Vas.
  5. Plaža je odlična lokacija za ljetne proslave rođendana. Jednostavno pripremite piknik s hranom i pićem u kojem ćete uživati Vi, slavljenik i uzvanici dok provodite odličan dan na plaži.
  6. Jeste li znali da se većina školskih dvorana može iznajmiti? Otvoreni, veliki prostor je odlično mjesto za održavanje sportskih tematskih zabava.
  7. Uživaju li Vaši mališani u pravljenju i pečenju kolača? Provjerite imaju li lokalne slastičarne i pekare tečaj pravljenja i dekoriranja kolača. Možda će Vaši najmanji moći sami napraviti male, slatke, ukrašene kolačiće!
  8. Muzejska tematska zabava je odlično mjesto za pripremanje uzbudljivog lova na blago!
  9. Za sve Vaše male princeze, dan u spa i wellness centru može biti savršen izbor!
  10. Vole li Vaši najmlađi životinje? Neka skloništa za životnije nude održavanje rođendanskih zabava za djecu gdje najmanji mogu uživati u vremenu provedenom s kućnim ljubimcima koji čekaju da ih se udomi. Ovo je ujedno odličan način da donirate nešto novca skloništu za kućne ljubimce.
  11. Za avionsku tematsku zabavu, kontaktirajte lokalnu zračnu luku i pitajte imaju li slobodnu sobu koju možete iznajmiti za dječji rođendan. Neke zračne luke čak imaju i mali muzej zrakoplova koji djeca mogu posjetiti.
  12. Ako Vaši najmanji vole konje, ranč konja bio bi savršeno mjesto! Mnogi rančevi uključuju jahanje konja i poseban roštiljski menu za sve uzvanike.
  13. Svi na ukrcaj! Ako Vaši najmanji vole vlakove i tračnice, a u Vašoj blizini se nalazi željeznička postaja, provjerite imaju li posebnu prostoriju koju možete iznajmiti i tamo održati rođendansku zabavu.
  14. Tečaj golfa, mini golfa ili vožnja golf-mobilom mogu biti savršena lokacija za rođendansku zabavu za sve Vaše malene mini golfere.
  15. Gdje tinejdžeri provode najviše vremena izvan kuće? U trgovačkim centrima! Trgovački centar je odlična lokacija za planiranje lova na blago! Organizirajte poklone ili posebna iznenađenja skrivena po trgovačkome centru.
  16. Za stariju djecu koja vole malo adrenalina, paintball je odlična ideja!

   

   

  1. Živite blizu luke? Možda u blizini vode postoji prostor za zabavu koji možete iznajmiti ili iskoristiti.
  2. Ako je slavljenik kreativno dijete i voli umjetnost, u lokalnim kreativnim centrima provjerite održavaju li se rođendanske zabave. Većina tih studija nudi isplanirane rođendanske proslave.
  3. Gradski zoološki vrt je odlična ideja za Vaše mališane koji vole divljinu i životinje.
  4. Kuglana je uvijek odlična ideja za rođendansku zabavu. Većina kuglana nudi rođendanske pakete koji uključuju kuglanje, hranu i piće.
  5. Za djecu koja moraju potrošiti svoj višak energije, probajte pronaći zabavne parkove koji nude karting, kaveze s loptama, trampoline i slično.
  6. Mnogi plesni studiji nude rođendanske pakete gdje Vaši mališani mogu naučiti zanimljive plesne pokrete i koreografije.
  7. Iako se čini preteško pronaći ih ovih dana, skate parkovi su oduvijek bili popularna lokacija za održavanje rođendanskih zabava.
  8. Ako ne možete pronaći skate parkove pogodne za skejtanje i rolanje, kako Vam se sviđa klizanje na ledu? Unutarnja klizališta su odlična mjesta za održavanje rođendanske zabave i za djevojčice i za dječake.
  9. Sportski centri su savršen izbor za sve mališane koje vole sportove. Popularna arena možda već nudi rođendanske pakete za koje niste znali. Provjerite!
  10. Postoji li u Vašem gradu turistički kruzer? Ako postoji, raspitajte se iznajmljuju li sobe za privatne zabave.
  11. Ima li Vaš grad neku posebnu atrakciju? Ako ima, provjerite nude li prostor gdje bi mogli održati rođendansku zabavu.
  12. Akvarij je savršeno mjesto za sve morske tematske zabave. Većina akvarija nude i privatne, zasebne sobe u kojima možete proslaviti rođendan.
  13. Kino je oduvijek bilo jedan od top izbora za proslavu rođendana. Kino rođendanski paketi Vam olakšavaju planiranje rođendanske zabave. Jeste li znali da na Vaš zahtjev kino može pustiti film koji Vi želite? Raspitajte se o tome!

 

 

Koje su vaše omiljene ideje za lokaciju rođendanske zabave? Koju jedinstvenu lokaciju ste primijetili, a da ju koriste ostali roditelji?

Posted in Blog