Djed Mraz ili Djed Božićnjak ?!?

Djed Mraz ili Djed Božićnjak

Svake godine Čarobnjak Timi u ovo doba počne razmišljati kojim će poklonima razveseliti svoje roditelje i drage prijatelje. Imajući na umu da je najvažnije da bude od srca, Čarobnjak Timi je odlučio napisati pismo Djedu Božićnjaku i zamoliti ga da njegovim najmilijima donese male poklončiće koje će im izmamiti osmijeh na lice.

I baš kao i svake, tako se čarobnjak Timi i ove godine zapitao – kako je onaj vremešni djedica kojeg neki nazivaju Djed Božićnjak, a drugi pak Djed Mraz ili Santa Claus postao popularan?

Iako je svijet već stoljećima okovan legendom o Djedu Božićnjaku, da li ste znali da mu je izgled nasmiješenog starčića podario 1862.godine umjetnik Thomas Nast? Naime, on je svijetu predstavio djedicu u crveno-bijeloj odjevnoj kombinaciji sa širokim remenom opasanim oko njegovog trbuščića. Povrh prepoznatljive odjevne kombinacije, djedica je dobio dugu bijelu bradu te čizmice s kojima je, kako će se kasnije pokazati, proputovao cijeli svijet. Djed Božićnjak tj. Djed Mraz je isprva putovao Amerikom, od kuće do kuće dostavljajući kroz ciglene dimnjake do dnevnih boravaka naručene poklone. Sve je to radio po mrkloj noći, pazeći da ne probudi ukućane.

Božićna čarolija koju je prenosio diljem zemlje ubrzo je postala zarazna te su svi htjeli biti dio iste. Tako je jednog dana Djedu Božićnjaku zazvonio telefon. Bila je to Coca Cola. Željeli su da djedica počne uveseljavati i sve ostale ljude na drugim kontinentima. I tako je počela božićna bajka koja svake godine izmami osmijehe na lica milijuna ljudi koji žele biti dio božićne čarolije.

No jeste li znali da i Čarobnjak Timi nosi dašak božićne čarolije te da će je  ove godine širiti Hrvatskom? Kroz interaktivnu predstavu i upoznavanje s osnovnim pojmovima vezano uz sreću, ljubav, prijateljstvo i darivanje, Timi i njegov tim će nastupati diljem zemlje, brinući se da mališani dožive ovaj blagdan na najotkačeniji način.

Bez obzira na to da li ste korporacija koja je u potrazi za Djedom Božićnjakom koji će djeci vaših zaposlenika podijeliti darove ili pak trgovački centar koji svojim posjetiteljima želi ponuditi vrhunski doživljaj magije u kombinaciji s predblagdanskim raspoloženjem Timi će za vas kreirati  program prilagođen vašoj publici.

Za dodatne informacije slobodno se obratite na: timi@hokuspokus.hr ili pozivom na 099 602 0000

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!
 

Comments are closed.