10 Kreativnih Ideja Za Pozivnice

Rođendanske pozivnice i kreativne ideje za njihovu izradu

Možete se ludo zabaviti praveći pozivnice za vašu iduću proslavu koje ne moraju nužno biti dosadne, standarde i papirnate. Pripremio sam nekoliko kreativnih ideja za pozivanje gostiju na vaš iduću proslavu!

Pozivnice u balonu: Jeste li znali da informacije o vašoj zabavi možete otisnuti na balonu? Kada to učinite, pošaljete balone vašim uzvanicima koji će ga morati napuhati kako bi otkrili gdje i kada će vaša proslava biti.

Elektronske pozivnice: Postoji ogroman broj web stranica koje nude besplatne elektronske pozivnice. Šaljući takvu vrstu pozivnica, uštedjet ćeš na troškovima markica i slanja poštom i istovremeno čuvati okoliš. Također, većina tih web stranica uzvanicima daju opciju da potvrde ili otkažu svoj dolazak (što je nevjerovatno praktično!).

Pozivnice u kutiji: Za pozivnice koje namjeravate uručiti osobno, možete napraviti male, slatke kutije, staviti pozivnicu unutra i napuniti kutiju raznim party rekvizitima kao što su konfeti, sjajne vrpce, party trube i zviždaljke, čak i bombone! Informacije o zabavi mogu biti zalijepljene na dnu kutije (unutra) ili ispod poklopca.

Pozivnice u boci: Za tematske gusarske zabave ili zabave na plaži, vaša kreativna ideja može biti slanje pozivnica zamotanih i stavljenih u bocu. Najbolje da ovakvu vrstu pozivnica sami odnesete na vrata. Plus ideja: papir za pozivnicu prethodno namočite u kavu, osušite i svijećom ili upaljačem malo spalite vrhove kako bi pozivnice imale pravi gusarski izgled.

Pozivnica ispisana na širokoj vrpci: Ovo može biti jako zabavna ideja ako nemate toliko pozivnica koje morate uručiti. Jednostavno napišite sve informacije o zabavi na širu vrpcu napravljenu od krep papira i zarolajte ga natrag. Uzvanici će morati odmotati vrpcu ponovno kako bi pročitali vaš poziv na zabavu. Plus ideja: koristite flomastere ili markere sa šljokicama kako bi izgled bio još kreativniji!

 

Pozovite Mađioničara Timija Na Rođenan

 

Pozivnica napisana na keksu: Ukusna ideja je da napišete informacije o zabavi na keksu. Mnoge pekare i slastičarne nude uslugu gdje možete učitati (uploadati) sliku i dati njima da to otisnu na keksu ili kolaču. Jedini problem sa ovim pozivnicama je da će uzvanici biti u napasti da pojedu keks ili kolač prije nego pročitaju sve o vašoj idućoj zabavi. Plus ideja: Sami ispecite jednostavne velike okrugle medenjake i kremom za kolače u boji ispišite vrijeme i mjesto zabave.

Pozivnica na omotu čokolade: Jednako ukusna ideja (za koju se nemorate brinuti da će završiti pojedena) je da otisnete sve informacije o zabavi na omot od čokolade. Na taj način, gosti će moći uživati u čokoladi i spremiti omot sa svim informacijama.

Timijeva Pozivnica: Ako planirate proslaviti rođendan djeteta uz Čarobnjaka Timija vaša pozivnica je već spremna! Preuzmite ju OVDJE  Sve što trebate su printer i flomasteri/bojice kojima će ih dijete uz vašu pomoć ispuniti i podijeliti 🙂

Ručno rađena pozivnica: Ako je vaše dijete kreativno i nadareno, dajte mu da nacrta i oboji sliku koju potom možete otisnuti u boji i na taj način imati personalizirane ručno rađene pozivnice. Kreativne ideje koje uključuju slavljenika ili slavljenicu su uvijek sladak detalj. Plus ideja : Neka vaše dijete nacrta više raličitih slika, pa potom svaku posebno iskoristite kako pozivnicu, bez fotokopiranja.

Tematska fotografija: Ako vaša zabava ima posebnu temu ( kaubojska zabava, princeze itd.), možete fotografirati vaše dijete odjeveno prikladno tematskoj zabavi i onda tu fotografiju iskoristiti kao dio vaše pozivnice. Najjednostavnija opcija bi bila pisanje svih detalja o zabavi na poleđinu slike.

Video poruka:  Vaše dijete može napraviti, uz tvoju pomoć, posebnu video pozivnicu koju potom možete proslijediti e-mailom svim uzvanicima.

37 Ideja Za Mjesto Rođendanske Proslave

Lajkajte i Podijelite S Najdražima
 

Comments are closed.