Menu

10 kreativnih ideja za pozivnice

Pozivnice ne moraju nužno biti dosadne, standardne i papirnate – možete se ludo zabaviti praveći ih za vašu iduću proslavu! U nastavku sam vam pripremio nekoliko kreativnih ideja za pozivanje gostiju na događaj.

Pozivnice u balonu: Jeste li znali da informacije o vašoj zabavi možete otisnuti na balonu? Kada to učinite, pošaljite balone Vašim uzvanicima koji će ga morati napuhati kako bi otkrili gdje i kada će se Vaša proslava održati.

Elektronske pozivnice: Postoji ogroman broj web stranica koje nude besplatne elektronske pozivnice. Šaljući takvu vrstu pozivnica, uštedjet ćete na troškovima markica i slanja poštom te istovremeno čuvati okoliš. Također, većina tih web stranica uzvanicima daje opciju da potvrde ili otkažu svoj dolazak (što je nevjerojatno praktično!).

Pozivnice u kutiji: Za pozivnice koje namjeravate uručiti osobno, možete napraviti male, slatke kutije, staviti pozivnicu unutra i napuniti kutiju raznim party rekvizitima kao što su konfeti, sjajne vrpce, party trube i zviždaljke, pa čak i bombone! Informacije o zabavi mogu biti zalijepljene na dnu kutije (iznutra) ili ispod poklopca.

Pozivnice u boci: Za tematske gusarske zabave ili zabave na plaži, Vaša kreativna ideja može biti slanje pozivnica zamotanih i stavljenih u bocu. Najbolje da ovakvu vrstu pozivnica sami odnesete na vrata. Bonus: papir za pozivnicu prethodno namočite u kavu, osušite i svijećom ili upaljačem malo spalite vrhove kako bi pozivnice imale pravi gusarski izgled.

Pozivnica ispisana na širokoj vrpci: Ovo može biti jako zabavna ideja ako nemate toliko pozivnica koje morate uručiti. Jednostavno napišite sve informacije o zabavi na širu vrpcu napravljenu od krep papira i zarolajte ga natrag. Uzvanici će morati odmotati vrpcu ponovno kako bi pročitali vaš poziv na zabavu. Bonus: koristite flomastere ili markere sa šljokicama kako bi izgled bio još kreativniji!

 

 

Pozivnica napisana na keksu: Ukusna ideja je da napišete informacije o zabavi na keksu. Mnoge pekare i slastičarne nude uslugu gdje možete učitati (uploadati) sliku i dati njima da to otisnu na keksu ili kolaču. Jedini problem s ovim pozivnicama je da će uzvanici biti u napasti da pojedu keks ili kolač prije nego pročitaju sve o vašoj idućoj zabavi. Bonus: Sami ispecite jednostavne, velike i okrugle medenjake te kremom za kolače u boji ispišite vrijeme i mjesto zabave.

Pozivnica na omotu čokolade: Jednako ukusna ideja (za koju se ne morate brinuti da će završiti pojedena) je da otisnete sve informacije o zabavi na omot od čokolade. Tako će gosti moći uživati u čokoladi i spremiti omot sa svim informacijama.

Timijeva pozivnica: Ako planirate proslaviti rođendan djeteta uz Čarobnjaka Timija Vaša pozivnica je već spremna! Preuzmite ju OVDJE

! Sve što trebate su printer i flomasteri ili bojice kojima će ih dijete uz Vašu pomoć ispuniti i podijeliti. ?

 

 

Ručno rađena pozivnica: Ako je Vaše dijete kreativno i nadareno, dajte mu da nacrta i oboji sliku koju potom možete otisnuti u boji i tako imati personalizirane ručno rađene pozivnice. Kreativne ideje koje uključuju slavljenika ili slavljenicu su uvijek sladak detalj. Bonus: Neka Vaše dijete nacrta više različitih slika, pa potom svaku posebno iskoristite kao pozivnicu, bez fotokopiranja.

Tematska fotografija: Ako Vaša zabava ima posebnu tematiku (kaubojska zabava, princeze itd.), možete fotografirati Vaše dijete odjeveno prikladno tematskoj zabavi i onda tu fotografiju iskoristiti kao dio Vaše pozivnice. Najjednostavnija opcija bi bila pisanje svih detalja o zabavi na poleđinu slike.

Video poruka:  Uz Vašu pomoć. Vaše dijete može napraviti posebnu video pozivnicu koju potom možete proslijediti e-mailom svim uzvanicima.

 

Posted in Blog