Čarobnjak Timi – Najomiljeniji Gost Dječjih Događanja

Upoznajte Timija, najzabavnijeg hrvatskog čarobnjaka za klince i klinceze te ujedno autora najprodavanijeg bestsellera u svijetu čarobnjaka „Kako iščarobirati najbolju zabavu za djecu o kojoj će svi brujati danima“.

Timi je svoje obrazovanje stekao u poznatoj Hogwarts školi gdje je školsku klupu dijelio s divnim osobama kao što su Ron Weasley, Hermiona Granger i Harry Potter. Prolazeći različite situacije tijekom obrazovanja, Harry, Hermiona, Ron & Timi,  postali su najbolji prijatelji koji ljepotu svog prijateljstva pokušavaju prenijeti i svojoj publici.

Usavršavajući svoje sposobnosti kroz predmet “Čarobiranje za klince i klinceze”, Timi je naučio kako pravilno iskoristiti svoje tajne sastojke potrebne za nevjerojatno čarobnu rođendansku predstavu s kilogramima i kilogramima smijeha kojim ga njegova publika redovito obasipa.

S obzirom na bezbrojne inovacije u svijetu čarolije i mađioničarstva, Timi je u neprestanoj potrazi za novim izvorima znanja. Tako je svaka proslava na kojoj se Timi, naš mađioničar za djecu i njegov tim pojave jedinstvena i neponovljiva. Rezultat toga je ne samo upoznavanje mališana s predivnim svijetom čarolije, već i jedno nezaboravno iskustvo kroz koje će klinci i klinceze spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva.

Mađioničar Za Djecu Čarobnjak Timi i Njegova Mađioničarska predstava za djecu

Oduševljeni! Djeca su uživala a i roditelji su se dobro nasmijali. Sve u svemu jako zadovoljni! – Živa Lukač, Zagreb

Biografija u kvačicama 🙂

  • Čarobnjak Timi je profesionalni zabavljač, animator i mađioničar sa dugogodišnjim iskustvom u animaciji djece svih uzrasta
  • Zahvaljujući internacionalnom iskustvu u radu sa djecom različitih kultura, Čarobnjak Timi će svaki nastup prilagoditi uzrastu i osobnosti djeteta!
  • Čarobnjak Timi je jedini hrvatski mađioničar koji je zabavljao djecu u Americi, Meksiku, Kanadi, čak i u dalekoj Australiji
  • Čarobnjak Timi koristi i raspolaže profesionalnom tehničkom opremom za nastupe u svim uvjetima
  • Čarobnjak Timi organizira i podupire humanitarne akcije
  • Uz Hrvatski, Timi nastupa na Engleskom i Njemačkom jeziku

Carmen Calvo O Čarobnjaku Timiju:

Komentar Učiteljice Đurđice iz Beča

Rezervirajte paket čarobne zabave za dječji rođendan ili fantastičnu predstavu Hokus Pokus Show za vaše iduće dječje događanje poput festivala, obljetnice, family daya u poduzeću, otvorenja trgovine ili promocije. Za više informacija stupite u kontakt sa Čarobnjakom Timijem
 

Pošaljite Upit

 

*Ako više volite razgovarati, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferirate odgovor:E-mailomTelefonom

×

 

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!