Mega Magic Show – Više Od Mađioničarske Predstave!

Mađioničar Na Dječjem Rođendanu Kod KUće

I dok se Vi bezbrižno možete posvetiti svojim gostima, Čarobnjak Timi će zaokupiti Vaše dijete i njegove goste urnebesnom rođendanskom zabavom!

Klinci i klinceze će proslaviti najbolji rođendan ikada zahvaljujući neviđenoj zabavi koju će Čarobnjak Timi za njih pripremiti; Djecu očekuju nevjerojatna iznenađenja; nepredvidljiva društvena igra, otkačeni plesni show i najuzbudljivija mađioničarska predstava ispunjena brojnim mađioničarskim trikovima, iluzijama i pravom čarolijom!

carobnjak-timi-baloni-za-modeliranje

Vaše dijete će imati ZVJEZDANI TRETMAN, a cijela predstava će biti potpuno prilagođena uzrastu i osobnosti slavljenika. Na kraju proslave Čarobnjak Timi će slavljenicu ili slavljenika dodatno razveseliti izradom velike skulpture e od balona, te ih podučiti jednostavnim i vrlo magičnim trikovima kojima će i oni moći razveseliti rodbinu i prijatelje!

Kroz more gromoglasnog smijeha, lude igre i plesa te pregršt čarobnih trenutaka, djecu očekuje Jedinstvena Rođendanska Proslava koja će im ostati u sjećanju kao najbolja IKADA!

Provjerite Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na 099/ 602 0000 bez ikakvih obveza već sada.

 

Kontaktirajte Čarobnjaka Timija

 

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

 

Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom rječju HVALA
Objavila Andrea Dugošija

Postovani Timi,Hvala Vam bilo je sjajno i odlično,Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!!Svaka vam čast!!!Pozdrav Objavila Danijela Peša

Dragi Timi,predstava je bila predobra.Djeca su bila oduševljena a i odrasli.Dea i prijatelji su se super zabavili.Nezaboravan rođendan.Nadam se da se uskoro vidimo.LP. – Objavila Ines Cerovski

 

Pozovite Mađioničara Timija Na Proslavu

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!