Menu

MEGA MAGIC SHOW

- VIŠE OD MAĐIONIČARSKE PREDSTAVE!

Želite se bezbrižno posvetiti svojim gostima? Na pravome ste mjestu! Čarobnjak Timi će Vaše dijete i njegove goste zaokupiti urnebesnom rođendanskom zabavom!

Klinci i klinceze će proslaviti najbolji rođendan ikada zahvaljujući neviđenoj zabavi koju će Čarobnjak Timi za njih pripremiti. Djecu očekuju nevjerojatna iznenađenja, poput nepredvidljive društvene igre, otkačenog plesnog showa i najuzbudljivije mađioničarske predstave ispunjene brojnim mađioničarskim trikovima, iluzijama i pravom čarolijom!

Mađioničarska predstava

Vaše dijete će imati zvijezdani tretman, a cijela predstava će biti potpuno prilagođena uzrastu i osobnosti slavljenika. Na kraju proslave Čarobnjak Timi će slavljenicu ili slavljenika dodatno razveseliti izradom velike skulpture od balona te ih podučiti jednostavnim i vrlo magičnim trikovima kojima će i oni moći razveseliti svoju rodbinu i prijatelje!

Kroz more gromoglasnog smijeha, lude igre, ples te pregršt čarobnih trenutaka, djecu očekuje jedinstvena rođendanska proslava koja će im ostati u sjećanju kao najbolja IKADA!

Provjerite Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na +385 99 602 0000 bez ikakvih obveza.

Što kažu roditelji na Timijeve čarolije?

Ines Cerovski

„Dragi Timi, predstava je bila predobra. Djeca su bila oduševljena, a i odrasli. Dea i prijatelji su se super zabavili. Nezaboravan rođendan. Nadam se da se uskoro vidimo. LP.“

Ines Cerovski

Andrea Dugošija

„Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom riječju HVALA“

Andrea Dugošija

Danijela Peša

„Postovani Timi, hvala Vam bilo je sjajno i odlično, Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!! Svaka vam čast!!! Pozdrav“

Danijela Peša