Menu

ĆIRIBU ĆIRIBA

- NAJČAROBNIJA MAĐIONIČARSKA PREDSTAVA!

Iluzionist Mađioničarska predstava za djecu

Planirate rođendansku zabavu kod kuće, u vrtiću, restoranu ili bilo kojem drugom prostoru i želite djeci pripremiti fantastično iznenađenje? Timijeva spektakularna mađioničarska predstava „Ćiribu Ćiriba Show“ Vaše će dijete i njegove goste apsolutno oduševiti!

Uz nekoliko šaljivih priča, bezbroj smiješnih anegdota i mnogo čarolija nevidljivim maramicama, špageti konopima, razigranim bubicama te mnogim drugim poznatim i manje poznatim rekvizitima, Čarobnjak Timi će rođendansku atmosferu dovesti do usijanja, a rezultat svega će biti jedno nezaboravno iskustvo kroz koje će klinci i klinceze spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva.

Mađioničarska predstava

Od samoga početka slavljenici su u centru pažnje i aktivno sudjeluju u cijeloj predstavi koja je prilagođena njihovom uzrastu!

Vaše dijete će imati zvijezdani tretman te će tijekom predstave Timiju pomoći izvesti neke od njegovih najboljih čarolija, a Timi za će mu za uspomenu izraditi veliku figuricu od balona po želji!

U ovoj jedinstvenoj rođendanskoj predstavi ispunjenoj gromoglasnim smijehom, veseljem i brojnim trenucima čarolije, djeca će neizmjerno uživati, a Čarobnjak Timi će ju privesti kraju spektakularnom iluzijom i malom školom trikova!

Ako želite provjerit Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na +385 99 602 0000 bez ikakvih obveza.

Što kažu roditelji na Timijeve čarolije?

Ines Cerovski

„Dragi Timi, predstava je bila predobra. Djeca su bila oduševljena, a i odrasli. Dea i prijatelji su se super zabavili. Nezaboravan rođendan. Nadam se da se uskoro vidimo. LP.“

Ines Cerovski

Andrea Dugošija

„Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom riječju HVALA“

Andrea Dugošija

Danijela Peša

„Postovani Timi, hvala Vam bilo je sjajno i odlično, Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!! Svaka vam čast!!! Pozdrav“

Danijela Peša