Ćiribu Ćiriba – Najčarobnija Mađioničarska Predstava

reakcija-djece-madjionicar-timi

Planirate rođendansku zabavu kod kuće, u vrtiću, restoranu ili u bilo kojem drugom prostoru i želite djeci pripremiti fantastično iznenađenje? Timijeva spektakularna mađioničarska predstava “Ćiribu Ćiriba Show” će vaše dijete i njegove goste apsolutno oduševiti!

Uz nekoliko šaljivih priča, bezbroj smiješnih anegdota i mnogo čarolije nevidljivim maramicama, špageti konopima, razigranim bubicama te mnogim drugim poznatim i manje poznatim rekvizitima, Čarobnjak Timi će rođendansku atmosferu dovesti do usijanja, a rezultat svega biti će jedno nezaboravno iskustvo kroz koje će klinci i klinceze spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva.

carobnjak-timi-madjionicar-za-djecu-mega-show

Od samoga početka slavljenici su u centru pažnje i aktivno sudjeluju u cijeloj predstavi koja je prilagođena njihovom uzrastu!

Vaše dijete će imati ZVIJEZDANI TRETAMAN te će tijekom predstave Timiju pomoći izvesti neke od njegovih najboljih čarolija, a Timi za će mu za uspomenu izraditi veliku figuricu od balona po želji!

Ovu jedinstvenu rođendansku predstavu ispunjenu gromoglasnim smijehom, veseljem i brojnim trenucima čarolije u kojima će djeca neizmjerno uživati, Čarobnjak Timi će privesti kraju spektakularnom iluzijom i malom školom trikova!

Želite provjeriti dostupnost ili zatražiti informativnu ponudu, kontaktirajte Čarobnjaka Timija već sada putem web obrasca ili telefonom na 099/ 602 0000 bez ikakve obveze!

 

Kontaktirajte Čarobnjaka Timija

 

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Dragi Timi,predstava je bila predobra.Djeca su bila oduševljena a i odrasli.Dea i prijatelji su se super zabavili.Nezaboravan rođendan.Nadam se da se uskoro vidimo.LP.
Objavila Ines Cerovski

Postovani Timi,Hvala Vam bilo je sjajno i odlično,Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!!Svaka vam čast!!!Pozdrav
Objavila Danijela Peša

Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom rječju HVALA
Objavila Andrea Dugošija

 

Pozovite Mađioničara Timija Na Proslavu

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!