Deluxe Magic Show – Više Od Spektakularne Zabave!

Proslava Dječjeg Rođendana Uz Čarobnjaka TImija

Razveselite slavljenike jedinstvenom rođendanskom proslavom! Čarobnjak Timi je za vas pripremio više od vrtoglavih sat vremena spektakularne rođendanske zabave!

Dok su djeca potpuno zaokupljena sigurnom zabavom Čarobnjaka Timija, vi se bezbrižno možete posvetiti svojim gostima i zajedno sa njima uživati u programu.

Dječaci i djevojčice će neizmjerno uživati u nepredvidljivim društvenim igrama, otkačenom plesu, najuzbudljivijoj mađioničarskoj predstavi ispunjenoj obiljem smijeha, probranih trikova i čarolije koju djeca obožavaju, najpopularnijoj Balonko predstavi (Timi će izraditi šarene figurice od balona svim klincima na proslavi i to po njihovim željama) i brojnim drugim iznenađenjima!

carobnjak-timi-baloni-za-modeliranje

Čarobnjak Timi će Vaše dijete učiniti zvijezdom programa! Pomoći će Čarobnjaku Timiju u izvedbi njegovih najboljih čarolija, dobiti na poklon veliku, specijalno izrađenu figuricu od balona za modeliranje i naravno uživati u gromoglasnom aplauzu od samoga početka predstave!

Čarobnjak Timi garantira spektakularnu proslavu koja će slavljenicima ostati u sjećanju kao najbolja IKADA!

Provjerite Timijevu dostupnost ili zatražite informativnu ponudu putem web obrasca ili telefonskim pozivom na 099/ 602 0000 već sada bez ikakve obveze.

 

Kontaktirajte Čarobnjaka Timija 

 

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×

Dragi Timi,predstava je bila predobra.Djeca su bila oduševljena a i odrasli.Dea i prijatelji su se super zabavili.Nezaboravan rođendan.Nadam se da se uskoro vidimo.LP. – Objavila Ines Cerovski

Još jednom od sveg srca vam hvala, hvala na odličnom showu, hvala na trudu, na osmijesima djece, hvala što je moj sin presretan, hvala što u nastupu ste njega stavili u prvi plan, hvala što je moje srce puno pozitive,,,ma mogla bi tako nabrajati u nedogled. zato jednom rječju HVALA Objavila Andrea Dugošija

Postovani Timi,Hvala Vam bilo je sjajno i odlično,Kiki i njegovo drustvo su bili odusevljeni!!!!Svaka vam čast!!!Pozdrav Objavila Danijela Peša

 

Pozovite Mađioničara Timija Na Proslavu

Ako želite još brže doći do željenih informacija, slobodno me nazovite već sada 099 602 0000

Preferiraš odgovor:E-mailomTelefonom

×
Klikni lajk ili podijeli - Hvala!