Dječji rođendani uz Čarobnjaka Timija

dječji rođendani ideje

Nezaboravni Dječji Rođendani Uz Čarobnjaka Timija!

Bliži se rođendan vašeg klinca ili klinceze ali nemate ideju kako obilježiti ovaj važan dan? Tražite najbolje rješenje kako pretvoriti dječji rođendan u party koji će slavljenik i njegovi uzvanici pamtiti još neko vrijeme?

Ne brinite – Timi ima rješenje za Vas. Bez obzira odlučili se proslaviti rođendan na otvorenom ili pak u udobnosti vašeg doma, Timi i njegov veseli tim stručnjaka specijaliziranih za stvaranje specijalnog rođendanskoga ozračja njegovim urnebesno zabavnim predstavama pretvoriti će rođendanski party u event o kojem će se pričati danima.

Djecji rodjendani uz Timija

Dopustite malom slavljeniku i njegovim uzvanicima da uz brdo smijeha nauče ponešto o svijetu čarolija.  Čarobnim rekvizitima koje uz korištenje magičnih riječi pokazuju svoja specijalna značenja, veselom zeki koje će na smijeh natjerati čak i najotpornije, ali i učenjem trikova koji mogu uljepšati svakodnevnicu djece, jedini hrvatski čarobnjak za djecu Timi će dovesti party do usijanja.

Osim toga, mali slavljenik imati će priliku zaviriti u čarobni šešir bez koje Timi nikuda ne ide, ali isto tako vidjeti što to piše u Timijevom Tajnom Vodiču. Neke od opisanih tema koje možete pronaći u vodiču su “Vrckaste ideje za dječje rođendane”, “Dječji rođendani uz igre”, “Najbolja hrana za dječje rođendane”, “Kako proslaviti dječji rođendan u igraonici”, “Proslava rođendana u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima” te mnoge druge!

Profesionalna usluga koju vam može ponuditi isključivo Čarobnjak Timi – profesionalni mađioničar za djecu.

Ukoliko želiš da i Tvoj mali slavljenik sa svojim uzvanicima doživi najčarobnije iskustvo na njegov čaroban dan, pošalji nam e-mail timi@carobnjaktimi.hr ili nazovi 099 602 0000

Klikni lajk ili podijeli - Hvala!
 

Comments are closed.